CHEF’S TASTING MENU
450 Kr. per person
SNACKS
Østers | Aquila-granita | Hyldeblomsteddike
Chips | XO-Tang | Tangemulsion
STARTER
Popoverbrød | Brændt smør | Kefir
Crudo | Brændte Ærter | Grapefrugt | Grøn Tabasco
Buratta | Brændt Majs | Mizuna | Aske
Tomat Tartar | Consommé | Røgede Mandler
MAIN
Vælg en hovedret
Torskeloin | Brunet Smør | Blomkål | Beurre Blanc | Rogn
Tilføj Caviar + 75kr
Spidskål | Urtesmør | Bønner | Aske | Peanuts | Brændt majs
Tilføj Revet Vesterhavsost +30kr
Oksecroquetter | Harissa | Fermenteret Hvidløg | Vesterhavsost
+100kr
DESSERT
Hjemmelavet Vaniljeis | Blåbær | Hibiscus | Yuzu Miso | Guld
Tilføj Caviar + 75kr
Chokoladetærte | Hindbær | Hvid Ganache | Citron Basilikum sorbet