Stemningsfuld middag hos Kargo med rødvin, delikate retter og hyggelig atmosfære.

CHEF’S TASTING MENU

450 Kr. per person

SNACKS

Østers | Aquila-granita | Hyldeblomsteddike

Chips | XO-Tang | Tangemulsion

STARTER

Popoverbrød | Brændt smør | Kefir

Crudo | Brændte Ærter | Grapefrugt | Grøn Tabasco

Buratta | Brændt Majs | Mizuna | Aske

Tomat Tartar | Consommé | Røgede Mandler

MAIN
Vælg en hovedret

Torskeloin | Brunet Smør | Blomkål | Beurre Blanc | Rogn
Tilføj Caviar + 75kr

Spidskål | Urtesmør | Bønner | Aske | Peanuts | Brændt majs
Tilføj Revet Vesterhavsost +30kr

Oksecroquetter | Harissa | Fermenteret Hvidløg | Vesterhavsost
+100kr


DESSERT

Hjemmelavet Vaniljeis | Blåbær | Hibiscus | Yuzu Miso | Guld
Tilføj Caviar + 75kr

Chokoladetærte | Hindbær | Hvid Ganache | Citron Basilikum sorbet

AL A CARTE